«Ίσως δεν μπορούμε να παίξουμε έτσι, χρειάζονται… χρήματα!»: Ο Αμορίν αλλάζει τη λογική της Γιουνάιτεντ (vid)

Ο Ρούμπεν Αμορίν μάλλον πήρε μία πολύ σημαντική απόφαση και είναι έτοιμος να αλλάξει όλη τη λογική του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Βλέπει ότι με το 3-4-3 «κολλάει» η ομάδα του και παραδέχτηκε πως για να το εξυπηρετήσουν οι «κόκκινοι διάβολοι» θα χρειαστεί πολύς χρόνος, αλλά και... χρήματα! 



«Ίσως δεν μπορούμε να παίξουμε έτσι, χρειάζονται… χρήματα!»: Ο Αμορίν αλλάζει τη λογική της Γιουνάιτεντ (vid)

Πολλές φορές έχουμε δει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να «ζορίζεται», όταν ο Ρούμπεν Αμορίν επιλέξει το 3-4-3! Έναν ιδιαίτερο σύστημα, που λίγες ομάδες μπορούν να το «αξιοποιήσουν», καθώς χρειάζονται και τα κατάλληλα «εργαλεία»! 

Στις δηλώσεις του λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση απέναντι στη Νιούκαστλ (26/12, 22:00) ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για αυτό το γεγονός και «παραδέχτηκε» κάποια πράγματα!  

Ο 40χρονος προπονητής τόνισε πως αν οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να παίξουν το «τέλειο 3-4-3» θα πρέπει να υπάρξουν δύο πράγματα. Το ένα είναι ο χρόνος, ώστε η ομάδα του να δουλέψει πολύ πάνω σε αυτό το σύστημα, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές του να καταλάβουν το τι ακριβώς «ζητάει».  

Το δεύτερο έχει να κάνει με τις... μεταγραφές! Ο Ρούμπεν Αμορίν ανέφερε πως σίγουρα θα χρειαστούν... χρήματα. Προφανώς, αυτό έχει να κάνει με τις αποκτήσεις συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, που θα μπορούν να υποστηρίξουν στο 100% το πλάνο του προπονητή, ώστε και εκείνος να έχει τα κατάλληλα «όπλα» στη φαρέτρα του!  

Εσείς τι λέτε, μπορεί ο Ρούμπεν Αμορίν να «φτιάξει» μία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που θα λειτουργεί άψογα με το 3-4-3 ως βασικό της σύστημα; 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι είπε ο Ρούμπεν Αμορίν: 

Διονύσης Καλαϊζής