Σε μπελάδες ο Σουάρες

Καθόλου απλά δεν είναι τα πράγματα για τον Λουίς Σουάρες μετά την απόφαση της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας να τον χρεώσει με κατηγορίες για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι στον Πατρίς Εβρά. Η ποινή του μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τις έξι αγωνιστικές!



Σε μπελάδες ο Σουάρες

Η έρευνα που έκανε η FA διήρκησε ένα μήνα και όταν βεβαιώθηκε για την ορθότητα των καταγγελιών του Εβρά, τότε και μόνο κάλεσε τον Σουάρες σε απολογία έχοντας στοιχεία που σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τύπου δείχνουν αδιάσειστα.

Ο Σουάρες θα προσπαθήσει να επιμείνει μέχρι τελευταία στιγμή στην αθωότητά του, τονίζοντας ότι ο τρόπος ομιλίας του συνηθίζεται στην Αγγλία και δεν ήταν ρατσιστικές οι εκφράσεις του. Στην προσπάθεια αυτή θα έχει και τη συμπαράσταση της Λίβερπουλ.

Το κατηγορητήριο που τον βαραίνει πάντως είναι μεγάλο και η ποινή μπορεί ακόμη και να ξεπεράσει τις έξι αγωνιστικές τιμωρία. Παράλληλα συνεχίζεται η έρευνα για το δεύτερο κρούσμα στην Πρέμιερ Λιγκ με την καταγγελία του Άντον Φέρντιναντ για τον Τζον Τέρι.