Δανεικός στην Τσάρλτον ο Έφρεμ
Οι πολλές επιλογές που έχει ο Νιλ Γουόρνοκ έκαναν τον Χόγκαν Έφρεμ να μην χωρά ούτε καν στην αποστολή και τον έθεσαν, ουσιαστικά, εκτός ομάδας. Η λύση βρέθηκε, η Τσάρλτον ήταν διαθέσιμη και ο 25χρονος επιθετικός θα αγωνίζεται στη League One, έως τις αρχές Ιανουαρίου.

Οι δύο σύλλογοι συμφώνησαν σε όλα και ο Έφρεμ παραχωρήθηκε δανεικός, ώστε να μπορεί να πάρει λεπτά συμμετοχής, αλλά και για να …ελαφρύνει το ρόστερ της ΚΠΡ.
«Ο Χόγκαν είναι πολύ καλός παίκτης και είναι για την Πρέμιερ Λιγκ. Δεν μπορώ να μην τον υπολογίζω έως το τέλος της σεζόν, αλλά θα είναι δύσκολο για αυτόν μέχρι το Γενάρη να πάρει χρόνο γιατί έχουμε αρκετές επιλογές για τη θέση που αγωνίζεται. Είμαι σίγουρος ότι στην Τσάρλτον θα έχει βρει το καλό του επίπεδο και την αγωνιστική του ετοιμότητα, ώστε να επιστρέψει σε ακόμη καλύτερο επίπεδο», δήλωσε ο Νιλ Γουόρνοκ.
Ο Έφρεμ είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι της Τσάρλτον με την Μπρέντφορντ το Σάββατο.