«Δεν υπάρχει περίπτωση να τον απολύσω»: Ο Ράτκλιφ είναι ξεκάθαρος προς τους... Γκλέιζερς για τον Αμορίν!

Ο Ρούμπεν Αμορίν συνεχίζει απτόητος τη δουλειά του στη Γιουνάιτεντ, γνωρίζοντας πως ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ δεν τον κρίνει από τη μέχρι στιγμής παρουσία του στο κλαμπ, αλλά περιμένει να παρουσιάσει τ' αποτελέσματα του πρόζεκτ σε βάθος τριετίας! Ακόμα κι αν του το ζητήσουν οι Γκλέιζερς, δεν θα προχωρήσει σε απόλυση του Πορτογάλου! 



«Δεν υπάρχει περίπτωση να τον απολύσω»: Ο Ράτκλιφ είναι ξεκάθαρος προς τους... Γκλέιζερς για τον Αμορίν!

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ παραδέχεται ότι ο Αμορίν προφανώς και δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να καταγράψει τ' αποτελέσματα που θα ήθελαν διοικούντες και οπαδοί. Αλλά η δουλειά του ακόμα βρίσκεται σε μια διαδικασία σε πλήρη εξέλιξη κι όχι σε κάποιο οριστικό αποτέλεσμα, βάσει του οποίου θα μπορούσαν να ληφθούν αποφάσεις. 

«Δεν υπάρχει περίπτωση...» τόνισε ο συμπαίκτης των Γκλέιζερς στο μετοχικό σχήμα των «κόκκινων διαβόλων», αν οι Αμερικανοί του ζητούσαν ν' απολύσει τον Πορτογάλο κόουτς κι εξήγησε: 

«Θα πρέπει ν' αποδείξει σε βάθος τριετίας ότι είναι καλός προπονητής. Δεν γίνεται να διαχειριστείς ένα κλαμπ όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βάσει των αντιδράσεων του Τύπου που κάθε εβδομάδα γράφει και διαφορετικά πράγματα. Οι δημοσιογράφοι θεωρούν ότι είναι σαν διακοπτάκι η προσπάθεια ν' αλλάξεις μια κατάσταση. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Δεν πατάς ένα κουμπί και ξαφνικά από το επόμενο πρωί όλα είναι στρωμένα με ροδοπέταλα» είπε ο Ράτκλιφ. 

Κώστας Ζάλιαρης