«Είναι ο ίδιος ώμος»: Ανησυχία στην Άρσεναλ, και προσπάθεια να προλάβει την πρεμιέρα του Champions League ο Έντεγκααρντ! (vid)

Άσχημα τα νέα για την Άρσεναλ. Μπορεί να κέρδισε χωρίς δυσκολία τη Νότιγχαμ Φόρεστ (13/09, 3-0), αλλά είδε τον Μάρτιν Έντεγκααρντ να αποχωρεί με τραυματισμό. Κι όχι μόνο αυτό, καθώς χτύπησε στον ίδιο ώμο, που τον είχε... ταλαιπωρήσει και νωρίτερα μέσα στη σεζόν! 



«Είναι ο ίδιος ώμος»: Ανησυχία στην Άρσεναλ, και προσπάθεια να προλάβει την πρεμιέρα του Champions League ο Έντεγκααρντ! (vid)

Η ατυχία χτύπησε ξανά την «πόρτα» της Άρσεναλ! Οι τραυματισμοί είναι πάρα πολλοί και ο Μάρτιν Έντεγκααρντ ήρθε να προσθέσει έναν έξτρα «πονοκέφαλο» στον Μικέλ Αρτέρα.  

Οι «κανονιέρηδες» μπόρεσαν να «χαλάσουν» το... ντεμπούτο του Άγγελου Ποστέκογλου στη Νότιγχαμ Φόρεστ (13/09, 3-0). Ωστόσο, είδαν τον αρχηγό τους να αποχωρεί στο 18ο λεπτό!  

Ο Μάρτιν Έντεγκααρντ είχε μία «άτσαλη» πτώση στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να πέσει με δύναμη πάνω στον ώμο του.  

Και όχι μόνο αυτό, καθώς χτύπησε στο ίδιο σημείο, όπου είχε τραυματιστεί και στο ματς με τη Λιντς 23/08, 5-0).

Γεγονός, που το επιβεβαίωσε και ο Μικέλ Αρτέτα, μετά τη λήξη της 4ης αγωνιστικής της Premier League. Την ίδια ώρα, ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε πως θα γίνουν πολλές προσπάθειες, ώστε να προλάβει την πρεμιέρα του Champions League.  

Ωστόσο, η συμμετοχή του μόνο σίγουρη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί...

Αναλυτικά, τι είπε ο Μικέλ Αρτέτα: 

«Είναι ο ίδιος ώμος, οπότε έπρεπε να αποχωρήσει. Θα κάνει ό,τι μπορεί από τώρα μέχρι τον αγώνα του Champions League για να τα καταφέρει, αλλά προς το παρόν δεν ξέρω».

Διονύσης Καλαϊζής