Σουάρες: «Δεν τον έβρισα...»

Συνέχεια στο θέμα που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο μήνα με τη ρατσιστική επίθεση που του χρεώνει ο Πατρίς Εβρά, έδωσε ο Λουίς Σουάρεζ. Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Λίβερπουλ δήλωσε για ακόμη μια φορά αθώος, τονίζοντας πως όσα είπε στον αντίπαλό του, δεν αποτελούν ύβρεις στη Νότια Αμερική!  



Σουάρες: «Δεν τον έβρισα...»

Ο Σουάρεζ κατηγορείται για μια και συγκεκριμένη λέξη που φέρεται να έχει εξαπολύσει κατά του αριστεροπόδαρου μπακ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ισοπαλία (1-1) του Άνφιλντ.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας ακόμη δεν έχει λάβει κάποια απόφαση, έχοντας όμως ακούσει την εκδοχή και των δύο ποδοσφαιριστών που κλήθηκαν να απολογηθούν. «Δεν υπάρχει καμία απολύτως απόδειξη για τη ρατσιστική επίθεση που μου χρεώνεται. Δεν είπα τίποτα προσβλητικό στον Εβρά. Η συζήτησή μας αποτελούταν από δύο μέρη. Ένα ισπανικό και ένα αγγλικό. Τον αποκάλεσα με μια λέξη που συνηθίζει να ακούει από τους συμπαίκτες του στο Μάντσεστερ. Ακόμη και αυτοί εξεπλάγησαν από την αντίδρασή του και τις κατηγορίες περί ρατσιστικής επίθεσης» ισχυρίστηκε ο Λουίς Σουάρεζ.