Τα κατάφερε και φεύγει ο Άντονι για να συνεχίσει... μόνιμα στην Μπέτις!
Όλοι χαρούμενοι στην υπόθεση Άντονι παρά την καθυστέρηση που σημειώθηκε! Ο Βραζιλιάνος θα μετακομίσει μόνιμα στην Ανδαλουσία για χάρη της Μπέτις, αφού πλέον επήλθε οριστική συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μπέτις θα πληρώσει 25 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους για να πάρει μόνιμα τον Άντονι, του οποίου τις υπηρεσίες απήλαυσε την περασμένη αγωνιστική περίοδο.
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που γνώριζε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να κρατήσει τον παίκτη και θα ήταν καλύτερο για όλους να χωρίσουν τους δρόμους τους, εξασφάλισε ποσοστό μεταπώλησης στο 50%!
Η μεταγραφή είχε κολλήσει τα τελευταία 24ωρα στο οικονομικό, οι άνθρωποι του αγγλικού κλαμπ πίστευαν απλά πως ήταν τεχνάσματα από τους Ανδαλουσιάνους και τελικά εκείνοι διέθεσαν το ποσό που απαιτούσε η περίσταση για να τελειώσει η μετακίνηση του Βραζιλιάνου.
🚨🟢⚪️ BREAKING: Antony to Real
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) September 1, 2025
Betis, here we go! €22m plus €3m fee to Manchester United.
Manchester United will have 50% sell-on clause on profit for the future sale.
Antony, in Sevilla in the next 24h for medical as deal is done.
Antonio vuelve a Betis. 🔙 pic.twitter.com/IZunaF8idU
Κώστας Ζάλιαρης