Ο Χινκάπιε είπε «ναι» στην Άρσεναλ, πλησιάζει η μεταγραφή και ο δανεισμός του Κίβιορ!
Τα δημοσιεύματα περί προτιμήσεων του Πιερό Χινκάπιε μοιάζουν πέρα για πέρα αληθινά, με τον αμυντικό από τον Ισημερινό να τα βρίσκει σε όλα με την Άρσεναλ. Το μόνο που μένει πλέον είναι η τελική συμφωνία με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Χινκάπιε προ των πυλών για την Άρσεναλ, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει σε όλα. Πλέον οι «κανονιέρηδες» πρέπει να τα βρουν με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, για να ολοκληρωθεί το deal.
Όπως λοιπόν αναφέρει και ο Fabrizio Romano, η Άρσεναλ τα έχει βρει σε όλα με τον Πιερό Χινκάπιε. Μάλιστα, το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται πως είναι πολυετές. Το μόνο που μένει πλέον, να κάτσουν οι δύο ομάδες στο τραπέζι και να συμφωνήσουν.
Με δεδομένη την παραχώρηση του Κίβιορ στην Πόρτο, οι «κανονιέρηδες» θα επιχειρήσουν να καλύψουν το κενό και να προσθέσουν ακόμη έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή.
🚨🔴⚪️ Piero Hincapié has said yes to Arsenal and personal terms have been agreed, long term deal ready!
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) August 26, 2025
Understand Hincapié favors #AFC and also seen as ideal signing by Arteta.
Arsenal prepare opening bid, likely loan + obligation to buy… with Kiwior to FC Porto, soon. 🔄👀 pic.twitter.com/sLouOyh4Jx
Κωνσταντίνος Μακρής