Έδωσε το «παρών», αλλά δεν προπονείται: Ο Γουισά το πάει… αλλιώς στην Μπρέντφορντ!

Άλλοι εξαφανίζονται, άλλοι απλά ενημερώνουν να μην τους περιμένουν, ο Γουισά όμως επιλέγει να παραστεί κανονικότατα στο προπονητικό της Μπρέντφορντ, άσχετα αν έχει αποφασίσει να μη δουλέψει καθόλου.  



Έδωσε το «παρών», αλλά δεν προπονείται: Ο Γουισά το πάει… αλλιώς στην Μπρέντφορντ!

Ο Γιοάν Γουισά θέλει να φύγει κι εκείνος από την ομάδα του Κιθ Άντριους μετά τους Εμπουεμό και Νόργκααρντ, αλλά δεν σκοπεύει να φανεί απείθαρχος. Όχι, τουλάχιστον, σε βαθμό να μην εμφανίζεται καν στη δουλειά.

Το μεσημέρι της Πέμπτης παραβρέθηκε ως όφειλε στο προπονητικό κέντρο των «bees» για την προπόνηση της ημέρας, αλλά όπως μεταδίδει το SkySports, δεν έχει σκοπό να δουλέψει.

Μάλιστα, εμφανίζεται ως εξαγριωμένος με τη διοίκηση του κλαμπ για τον τρόπο με τον οποίο στέκεται εμπόδιο στην επιθυμία του να πάρει μεταγραφή.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης