«Τρέλα» στην Άρσεναλ για τον Γκιόκερες, καταρρίφθηκε κάθε ρεκόρ μέσα σε 48 ώρες!

Η άφιξη του Βίκτορ Γκιόκερες στο Λονδίνο για λογαριασμό της Άρσεναλ έχει προκαλέσει πρωτόγνωρο ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών των Λονδρέζων. Ο Σουηδός φορ ανακοινώθηκε από τους «κανονιέρηδες» το περασμένο Σάββατο (26/7) υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα, με τη φανέλα του να σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων. Κι΄ όλα αυτά μέσα σε 48 ώρες.



«Τρέλα» στην Άρσεναλ για τον Γκιόκερες, καταρρίφθηκε κάθε ρεκόρ μέσα σε 48 ώρες!

«Παροξυσμός» έχει επέλθει στις τάξεις των φίλων της Άρσεναλ, με τη μεταγραφή του Γκιόκερες να αποτελεί το κεντρικό θέμα των τελευταίων ημερών. Μόλις δύο μέρες μετά την ανακοίνωσή του, οι φανέλες με το όνομα του έχουν… ξεπουλήσει, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του «Athletic», η εμφάνιση με τον «μαγικό» αριθμό «14» έχει γίνει ανάρπαστη. Ο ακριβής αριθμός πωλήσεων δεν έχει επαληθευτεί ακόμη, όμως το μόνο σίγουρο είναι πως το ρεκόρ έχει πλέον καταρριφθεί, σε ένα διάστημα δύο μόλις ημερών.

Βέβαια, αν θέλει κάποιος να κάνει δική του αυτή την εμφάνιση, πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην... τσέπη. Ο λόγος; Η εξωφρενική τιμή των 119 ευρώ για μια απλή φανέλα και αυτή των 169 για μια αυθεντική. Εκτός των παραπάνω αξίζει να σημειωθεί πως και η παιδική κοστίζει 94 ευρώ. 

 

Κωνσταντίνος Μακρής