Γιάνγκ: «Εκνευριστική η διακοπή»

Τον εκνευρισμό παικτών και προπονητή προκαλεί στην ΚΠΡ η διακοπή του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των διεθνών με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, όπως ανέφερε ο Λουκ Γιάνγκ.  



Γιάνγκ: «Εκνευριστική η διακοπή»

Ο αμυντικός των Ρέιντζερς υποστήριξε ότι η τρέχουσα διακοπή ελέω των φιλικών αναμετρήσεων και των πλέι-οφ της προκριματικής φάσης του Euro 2012 δεν ευνοεί καθόλου την ΚΠΡ, αφού σημειώνεται χαλαρότητα και φυσικά, χάνεται ο ρυθμός.

«Σε κάθε διακοπή, παρατηρείται κάτι πολύ παράξενο και ταυτόχρονα εκνευριστικό στις προπονήσεις της ομάδας. Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι διεθνείς και αποχωρούν για να ενσωματωθούν στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών του. Οι προπονήσεις γίνονται με τη μειοψηφία των παικτών της ομάδας» είπε σχετικά ο Λουκ Γιάνγκ.