Πάει για πανέξυπνη κίνηση η Νότιγχαμ, με έναν από τους κορυφαίους παίκτες της Μπολόνια, εδώ και δύο χρόνια!
Η Νότιγχαμ Φόρεστ αναζητά εξτρέμ για να καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Άντονι Ελάνγκα! Και μοιάζει να έχει στρέψει την προσοχή της σε μία πανέξυπνη περίπτωση. Διεθνής, Ελβετός, στα 23 του χρόνια, εξτρέμ, με 42 συμμετοχές στην Ευρώπη και κορυφαία σεζόν καριέρας! Όσοι παρακολουθείτε τη Serie A, άλλωστε, δεδομένα γνωρίζετε τον Νταν Εντόι!

Σε μία πανέξυπνη μεταγραφή φαίνεται πως έχει στρέψει το ενδιαφέρον της τη δεδομένη χρονική στιγμή η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία προσπαθεί να αντικαταστήσει τον Άντονι Ελάνγκα και αναζητά έναν εξτρέμ που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Premier League.
Έχει κοιτάξει αρκετές περιπτώσεις, αλλά σύμφωνα με τον Fabrizio Romano, οι «κόκκινοι» έχουν καταλήξει στον Νταν Εντόι. Όσοι παρακολουθείτε αρκετά το ιταλικό πρωτάθλημα, δεδομένα θα τον θυμάστε.
Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους εξτρέμ στην περσινή Serie A και έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες της ιταλικής ομάδας, την τελευταία διετία. Παίζει ανελλιπώς, πέρυσι αγωνίστηκε σε 30 αναμετρήσεις πρωταθλήματος, είχε οκτώ γκολ και τέσσερις ασίστ, σηματοδοτώντας την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.
Είναι διεθνής με την Ελβετία, έχει συμπληρώσει μόλις στα 23 του χρόνια και τον απασχολεί η μετακίνηση στην Premier League!
Προσθέστε σε όλα αυτά πως μετρά 42 συμμετοχές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας καταγράψει και οκτώ παιχνίδια στο προηγούμενο Champions League, δίχως γκολ ή ασίστ.
Ανοιχτή η περίπτωσή του, πιέζει η Φόρεστ για να τον κάνει δικό της, από την στιγμή που θέλει και ο ποδοσφαιριστής! Οψόμεθα…
🚨🌳 EXCL: Nottingham Forest submit first official bid to Bologna for Dan Ndoye as main target at winger position.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) July 20, 2025
Ndoye already said yes to #NFFC project and talks club to club will now start with Bologna, up to the Italian side.
Forest are now pushing. pic.twitter.com/A9fEPxvhod
Δημήτρης Μανάκος