Ο Μόγιες κρατά και τον Μπράνθγουεϊτ, κόβοντας την όρεξη των «μνηστήρων»!
Η Έβερτον μετά την ανακοίνωση για την παραμονή του Κόλμαν θα κρατήσει και τον Τζάραντ Μπράνθγουεϊτ με νέο συμβόλαιο, κόβοντας την… όρεξη των ομάδων που ήθελαν ν’ ασχοληθούν ξανά με τον Άγγλο στόπερ!

Ο 23χρονος αμυντικός έχει προκαλέσει εντύπωση με τις εμφανίσεις του και την ωριμότητά του στα μετόπισθεν των «ζαχαρωτών» και στις πρόσφατες μεταγραφικές περιόδους τ’ όνομά του δεν έλειπε από τα διάφορα σενάρια.
Τώρα, η Έβερτον και ο Μόγιες το… ξεκόβουν μια και καλή, με τον παίκτη να υπογράφει σύντομα νέο 5ετές συμβόλαιο ώστε να παραμείνει στο Μέρσεϊσαϊντ και να βρίσκεται στη νέα εποχή της Έβερτον, στο νέο της γήπεδο, μέχρι και το 2030.
Καθίσταται, πλέον, απόλυτα ξεκάθαρο πως με τον Μόγιες, τα «ζαχαρωτά» δεν θα είναι ξανά ομάδα που θα παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού, αλλά θ’ αλλάξει ξανά status.
Κώστας Ζάλιαρης