Χαλάλι τα... μερόνυχτα αϋπνίας για τον Φιλίπε Λουίς: «Σκεφτόμουν την τακτική της Τσέλσι»!

Το τελικό 3-1 και το αίσθημα του θριάμβου απέναντι σε μια υπερδύναμη της Ευρώπης, κάνει τον Φιλίπε Λουίς να σκέφτεται πως τελικά η κόπωση και ο... χαμένος ύπνος έπιασαν τόπο, από τη στιγμή που κατάφερε με τη Φλαμένγκο να πάρει τεράστια νίκη επί της Τσέλσι. 



Χαλάλι τα... μερόνυχτα αϋπνίας για τον Φιλίπε Λουίς: «Σκεφτόμουν την τακτική της Τσέλσι»!

Ο Φιλίπε Λουίς, που στον πάγκο της βραζιλιάνικης ομάδας έχει κάνει φοβερά πράγματα κι ας μετρά ελάχιστο καιρό στη νέα σελίδα της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ως προπονητής, αποκάλυψε τι έκανε προκειμένου να βρει το πλάνο που θα τον οδηγούσε στην επιτυχία στο παιχνίδι με την Τσέλσι.  

Η ομάδα του, με ανατροπή στο σκορ και μάλιστα με απόλυτη εκμετάλλευση του αριθμητικού πλεονεκτήματος μετά την αποβολή του Νίκολας Τζάκσον, έφτασε στο επιβλητικό 3-1 απέναντι στους «μπλε». 

«Είπα στον Μαρέσκα πως για τέσσερις μέρες δεν κοιμόμουν, καθώς σκεφτόμουν ότι η Τσέλσι έχει το πιο ολοκληρωμένο πλάνο τακτικής σε όλη την Ευρώπη και όλοι οι ποδοσφαιριστές της καταλαβαίνουν απόλυτα τους ρόλους και τα καθήκοντά τους» είπε, όντας απόλυτα δικαιωμένος, ο κόουτς της Φλαμένγκο. 

Κώστας Ζάλιαρης