Το ντεμπούτο των Κωστούλα και Τζίμα στην Μπράιτον: Ξεκίνημα στο «Άμεξ», παρόντες σε… ιστορικό ματς της Premier League! (pic)

Μεγάλη μέρα για την Premier League, το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου έκανε την εμφάνισή του και έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον! Ο Μπάμπης Κωστούλας και ο Στέφανος Τζίμας έμαθαν τον πρώτο τους αντίπαλο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, ανυπομονώντας για την πρεμιέρα τους με τη φανέλα της Μπράιτον…



Το ντεμπούτο των Κωστούλα και Τζίμα στην Μπράιτον: Ξεκίνημα στο «Άμεξ», παρόντες σε… ιστορικό ματς της Premier League! (pic)

Γνωστό έγινε αισίως το πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2025-26 στην Premier League. Και η αλήθεια είναι πως έχει τεράστιο ελληνικό ενδιαφέρον.

Ο λόγος; Διότι αν και δεν γνωρίζουμε ακόμη, αν ο Κώστας Τσιμίκας θα βρίσκεται στη Λίβερπουλ και τη νέα σεζόν, αυτό θεωρείται δεδομένο τόσο για τον Μπάμπη Κωστούλα, όσο και για τον Στέφανο Τζίμα.

Αμφότεροι αποκτήθηκαν από την Μπράιτον, αμφότεροι αποτελούν τις ακριβότερες πωλήσεις Ελλήνων παικτών στην ιστορία του «δικού» μας ποδοσφαίρου.

Απέναντι σε ποιον, λοιπόν, ενδέχεται οι δύο ποδοσφαιριστές μας να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους στο αγγλικό ποδόσφαιρο; Οι «γλάροι» πλέον γνωρίζουν!

Η πρεμιέρα τους για τη νέα χρονιά θα λάβει χώρα στο απέναντι στη Φούλαμ, ενώ το πρώτο εκτός έδρας ματς θα έρθει το επόμενο Σαββατοκύριακο (22-23 Αυγούστου), κόντρα στην Έβερτον, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι των «ζαχαρωτών» στο νέο «σπίτι» τους.

Δημήτρης Μανάκος