Στα «κόκκινα» και το Πρέβεζα FC

Πραγματοποιήθηκε χθες η συνέντευξη Τύπου στην ακαδημία Πρέβεζα FC του Θωμά Βασιλειάδη- μέλος του δικτύου ακαδημιών της Λίβερπουλ, στο πλαίσιο του soccer school που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της ομάδας.     



Στα «κόκκινα» και το Πρέβεζα FC
Η προπονητική συνεδρία διεξάγεται υπό τις οδηγίες του τεχνικού της ακαδημίας των reds Άλεξ Άρνολντ, με την βοήθεια του συνεργάτη των ακαδημιών στην Ελλάδα, Άγη Μερεμέτη.
 
«Αποτελεί μεγάλη μου χαρά όταν βλέπω χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών, αλλά και το ενδιαφέρον που δείχνουν στην εκμάθηση του Liverpool Way. Στόχος μας είναι τα παιδιά να βελτιωθούν τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και σαν άνθρωποι και είμαι σίγουρος πως με αυτή τη φιλοσοφία δουλεύει και η Ακαδημία του Θωμά Βασιλειάδη. Συγχαρητήρια στην Agenda Sport Action που εκπροσωπεί τα συμφέροντα της Λίβερπουλ στην Ελλάδα για την επιλογή της συγκεκριμένης Ακαδημίας» δήλωσε ο προπονητής Άλεξ Άρνολντ και συμπλήρωσε «Χρειάζεται υπομονή και πολύ δουλειά αν και είμαι σίγουρος πως το αποτέλεσμα θα είναι θετικό».
 
Στο πάνελ βρέθηκε ο αντιδήμαρχος της πόλης Γιώργος Φραγκούλης, ο οποίος συνεχάρη τον πρόεδρο Θωμά Βασιλειάδη και υποσχέθηκε πως θα στηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας. «Πρέπει να στηρίξουμε την πρωτοβουλία του Θωμά που έφερε την Λίβερπουλ στην Πρέβεζα. Είναι μεγάλη τιμή για την κοινωνία της πόλης η συνεργασία με ένα τέτοιο κλαμπ παγκοσμίου βεληνεκούς» υποστήριξε. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Πρέβεζας Σπύρος Κόκκαλης, ο γενικός Γραμματέας Γιάννης Πότσιος και ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Παπαγεωργίου.
 
Ο πρόεδρος της ομάδας Θωμάς Βασιλειάδης εμφανώς συγκινημένος στάθηκε στις διαδικασίες βελτίωσης των εγκαταστάσεων του ποδοσφαιρικού κέντρου ώστε να είναι πιο φιλικός ο χώρος για γονείς, παιδιά και φιλάθλους και τόνισε, «Θα κάνω τα πάντα για να πετύχει αυτό το project. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».
 
Από την ομάδα επίσης έδωσαν το παρόν ο προπονητής Κώστας Ζήσης, ο οποίος ήταν ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση των παιδιών. Την Agenda Sport Action εκπροσώπησε στην Πρέβεζα ο Νίκος Χαραλαμπόπουλος.
 
Το πρόγραμμα της Λίβερπουλ στην Πρέβεζα συνεχίζεται την Πέμπτη με 3 προπονητικές συνεδρίες και ένα σεμινάριο γονέων.