«Το περιμέναμε αυτό!»: Η… μπηχτή του Έμερι για το Τσέλσι – Γιουνάιτεντ! (vid)

Ο Ουνάι Έμερι ήθελε να τσεκάρει τι γινόταν στο Λονδίνο ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτού ξεκινήσει τη συνέντευξη Τύπου για το 2-0 της Άστον Βίλα απέναντι στην Τότεναμ και έδειξε πως… δεν είχε καμία ελπίδα για κάτι θετικό από τους «κόκκινους διαβόλους»!  



«Το περιμέναμε αυτό!»: Η… μπηχτή του Έμερι για το Τσέλσι – Γιουνάιτεντ! (vid)

Οι «Villans» ξέρουν ότι δεν είναι πλέον στο χέρι τους η παρουσία στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ αν η Τσέλσι πάρει νίκη και στην τελευταία αγωνιστική και φυσικά κάνει το 2x2 στα δικά της εναπομείναντα παιχνίδια η Μάντσεστερ Σίτι.

Λίγο μετά το 2-0 επί της Τότεναμ που παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές στο «Βίλα Παρκ» λόγω και του προσεχούς τελικού του Γιουρόπα Λιγκ, ο Ουνάι Έμερι προτού απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων τσέκαρε στο κινητό του τι συνέβαινε στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Και μόλις είδε το 1-0, είπε: «Το περιμέναμε αυτό…» με ένα πλατύ χαμόγελο.

Και μπορεί να το… έσωσε λέγοντας πως κατανοεί τη «δίψα» της Τσέλσι για να βρεθεί στ’ αστέρια, αλλά προφανώς είχε σκεφτεί ότι η Γιουνάιτεντ δεν θα μπορούσε αυτή τη στιγμή να πάρει κάτι από τους «μπλε».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης