Η Νιούκαστλ σκέφτεται αλλαγή εμβλήματος, αλλά οι οπαδοί δεν βλέπουν τον λόγο…

Η Νιούκαστλ γνωστοποίησε πως έπειτα από περίπου τέσσερις δεκαετίες σκέφτεται ν’ αλλάξει το έμβλημά της, ωστόσο, οι οπαδοί θεωρούν το ήδη υπάρχον, σχεδόν τέλειο.  



Η Νιούκαστλ σκέφτεται αλλαγή εμβλήματος, αλλά οι οπαδοί δεν βλέπουν τον λόγο…

Οι «καρακάξες» αυτή τη στιγμή έχουν τους δυο ιππόκαμπους στις πλευρές του σήματος, το ασπρόμαυρο χρώμα κι ένα μικρό… κάτι σαν λιοντάρι στην κορυφή.

Ο κόσμος θεωρεί ότι αν υπάρχει κάτι προς διόρθωση είναι το λιοντάρι αυτό που δεν έχει διαμορφωθεί όσο καλά θα μπορούσε. Και είναι το μοναδικό στοιχείο που βλέπει ο κόσμος της Νιούκαστλ ότι θα χρειαζόταν αλλαγή κι όχι ολόκληρο το έμβλημα.

Ο σύλλογος, πάντως, κάνει σκέψεις για κάτι πιο σύγχρονο, προκειμένου να… συμβαδίσει και με την εποχή και τους ρυθμούς της συνεχόμενης ανάπτυξης και εξέλιξης.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης