Η Πρέμιερ βοηθά και την Τότεναμ ενόψει... τελικού του Γιουρόπα Λιγκ!

Τον ίδιο χρόνο προετοιμασίας για τον μεγάλο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ θα έχουν οι Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά και την απόφαση που φέρεται να έχει λάβει η διοργανώτρια αρχή για τα «σπιρούνια». 



Η Πρέμιερ βοηθά και την Τότεναμ ενόψει... τελικού του Γιουρόπα Λιγκ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ούτως ή άλλως θ' αγωνιστεί βράδυ Παρασκευής, 16 Μαΐου, πριν από τον μεγάλο τελικό του Γιουρόπα Λιγκ στις 21 του μηνός. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ήδη το υπέρ τους 3-0 από τον πρώτο ημιτελικό με την Μπιλμπάο και βρίσκονται σχεδόν και με τα δυο πόδια στο τελευταίο παιχνίδι της διοργάνωσης. 

Η Τότεναμ από την πλευρά της έφτασε στο 3-1 απέναντι στην Μπόντο Γκλιμτ στο Λονδίνο κι εκείνη δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο σε εξίσου κάκιστη αγωνιστική περίοδο μ' εκείνη που διανύει η ομάδα του Αμορίν. 

Τα «σπιρούνια» κανονικά θ' αγωνίζονταν με την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ μεσημέρι Κυριακής, 18 του μηνός, ωστόσο, τελικά θα παίξουν βράδυ Παρασκευής, 16/05 και μαζί με τη Γιουνάιτεντ θα έχουν τις ίδιες μέρες προετοιμασίας για τη διαφαινόμενη μεταξύ τους αναμέτρηση στο «Σαν Μαμές». 

Κώστας Ζάλιαρης