Ο MVP της 11ης αγωνιστικής!

Ποιότητα κι εμπειρία είναι ο τέλειος συνδυασμός για αυτούς που καλούνται να υπερασπιστούν την εστία κάποιας ομάδας. Τα στοιχεία αυτά συγκεντρώνονται στον υπερθετικό βαθμό στον Μπραντ Φρίντελ! Ο τερματοφύλακας της Τότεναμ κατακτά με άνεση τον τίτλο του MVP της 11ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ!  



Ο MVP της 11ης αγωνιστικής!

Έφτασε στα 277 παιχνίδια στο κορυφαίο πρωτάθλημα και σε κάθε ένα από αυτά έχει επιδείξει τις ποδοσφαιρικές του αρετές. Στην αναμέτρηση με τη Φούλαμ στο «Craven Cottage», πιστώνεται τεράστιο μερίδιο της επιτυχίας των «σπιρουνιών» που επικράτησαν με σκορ 3-1.

Οι Ντεμπελέ, Μπερντ, Ντέμπσεϊ, Ζαμόρα και Χάνγκελαντ έβλεπαν τον Φρίντελ να πέφτει στις γωνίες του και να εκτινάσσεται σε κάθε σουτ απομακρύνοντας τους κινδύνους για την ομάδα του Ρέντναπ, φτάνοντας σε σημείο να… εκνευρίσει τους επιθετικούς των «cottagers».

Ο επιθετικός μονόλογος των παικτών του Γιόλ στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Τότεναμ τη στιγμή που το σκορ ήταν στο 2-1 από το 57ο λεπτό, δεν απέδωσε καρπούς και αυτό εξαιτίας του Φρίντελ!

Ο Αμερικανός γκολκίπερ δήλωσε παρών σε κάθε ευκαιρία που δημιούργησε η Φούλαμ και στις καθυστερήσεις, ο Ντεφό εκμεταλλεύτηκε την ανοργάνωτη άμυνα των γηπεδούχων για να γράψει το τελικό 3-1 δίνοντας σημαντική νίκη στα «σπιρούνια»!