«Μόνο… νεκρός θα αποχωρήσω»!

Δήλωση – απόδειξη της αγάπης του για το ποδοσφαίρο και την προπονητική έκανε ο Χάρι Ρέντναπ! Ο προπονητής της Τότεναμ δεν πτοήθηκε ποτέ από το πρόβλημα στην καρδιά και την πρόσφατη εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε, τονίζοντας ξεκάθαρα πως: «Θα αποχωρήσω από το ποδόσφαιρο μονάχα όταν πεθάνω»!  



«Μόνο… νεκρός θα αποχωρήσω»!

Ο Χάρι Ρέντναπ, την περασμένη Τετάρτη, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά ελέω των δύο βουλωμένων αρτηριών. Οι γιατροί του συνέστησαν τουλάχιστον μια εβδομάδα ξεκούραση και ο ¶γγλος τεχνικός θα ακολουθήσει κατά γράμμα τις συμβουλές, αφήνοντας τον βοηθό του να «τρέξει» τα πράγματα στην ομάδα του.

Όπως είναι απόλυτα λογικό, αρκετοί ήταν εκείνοι που ανησύχησαν για την υγεία του και σκέφτηκαν το ενδεχόμενο του πρόωρου φινάλε στην προπονητική καριέρα του Ρέντναπ, αλλά ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός μιλώντας για την παρουσία του στο χώρο του ποδοσφαίρου!

«Πάντα έλεγα ότι όπως ο Σερ ¶λεξ Φέργκιουσον θα αποχωρήσει από το Ολντ Τράφορντ… νεκρός, έτσι θα σταματήσω κι εγώ την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο και την προπονητική. Θα χρειαστεί κάτι πολύ πιο σοβαρό από ένα απλό πρόβλημα στην καρδιά για να με οδηγήσει στην έξοδο. Δεν έχω υπάρξει περισσότερο ευτυχισμένος με τη δουλειά μου απΆ όσο είμαι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο» είπε ο έμπειρος προπονητής!