Ο Ρίο δίπλα στον Μπέκαμ

Ο Ρίο Φέρντιναντ δεν θα αναχωρήσει για την Αγγλία έπειτα από κοινή απόφαση με τον Φάμπιο Καπέλο. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα μείνει στη Νότιο Αφρική αναλαμβάνοντας κατά κάποιο τρόπο μια θέση ανάλογη του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος άτυπα αποτελεί βοηθό του Ιταλού τεχνικού



Ο Ρίο δίπλα στον Μπέκαμ
Ο Φέρντιναντ κόπηκε από την αποστολή έπειτα από τον τραυματισμό του στο αριστερό γόνατο και θα χρειαστεί τουλάχιστον έξι εβδομάδες για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας δεν σκέφτηκε λεπτό να επιστρέψει στην πατρίδα του και ζήτησε από τον Καπέλο να βοηθήσει και αυτός όσο μπορεί την αποστολή. Κάτι ανάλογο γίνεται εδώ και ένα μήνα με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος προπονείται όσο μπορεί μαζί με την ομάδα αλλά και "κατασκοπεύει" τους αντιπάλους της Αγγλίας στον όμιλο.
 
Ο Καπέλο σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, είναι ενθουσιασμένος από τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα δυο μεγάλα αστέρια, τη συγκεκριμένη κατάσταση αφού θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο δείχνουν στους νεότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας, το κλίμα που πρέπει να επικρατεί πριν από μια μεγάλη διοργάνωση.

TAGS: