Football League Preview

Σε πλήρη δράση όλες οι επαγγελματικές κατηγορίες στην Αγγλία λίγες μέρες πριν τη διακοπή της Premier League λόγω εθνικών υποχρεώσεων. Το england365.gr σας δίνει εικόνα την εικόνα της αγωνιστικής ημέρας για τις τρεις κατηγορίες της Football League.



Football League Preview

Championship: 16η Αγωνιστική

Να διατηρήσει τη διαφορά που έχει φτιάξει από τους διώκτες της θέλει η Σαουθάμπτον, που φιλοξενείται στην Κόβεντρι. Ακόμη πιο δύσκολο το έργο της δεύτερης στη βαθμολογία Γουέστ Χαμ που δοκιμάζεται στην έδρα της Χαλ, ενώ θεωρητικά πιο εύκολη είναι η αποστολή της Μίντλεσμπρο που υποδέχεται την Γουότφορντ.

Δείτε το Preview της κατηγορίας

 

League One: 17η Αγωνιστική

Βατές εντός έδρας αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής της League One για τους πρωτοπόρους. Η πρώτη της βαθμολογίας Τσάρλτον υποδέχεται την Πρέστον. Η δεύτερη Χάντερσφιλντ φιλοξενεί την Γουόλσολ, ενώ η Σέφιλντ Γουέντ. Που ακολουθεί θα αναμετρηθεί στο γήπεδό της με την Μπρέντφορντ.

Δείτε το Preview της κατηγορίας

 

League Two: 17η Αγωνιστική

Την ιδιαίτερα φιλόδοξη φέτος Όξφορντ που παραμένει στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας της League Two υποδέχεται η πρωτοπόρος Σάουθεντ στο πλαίσιο της 17 αγωνιστικής. Την ίδια ώρα η συγκάτοικος στην κορυφή Κρόουλι έχει θεωρητικά πιο εύκολο έργο στην έδρα της Χέρεφορντ.

Δείτε το Preview της κατηγορίας