To Super Bowl No59 κόβει την ανάσα
To Super Bowl No59 κόβει την ανάσα και πλέον το περιμένει με αγωνία εκατομμύρια κόσμος όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά σε ολόκληρο τον πλανήτη

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Οι καλύτερες «κλοπές» γίνονται σε κοινή θέα, με τη Λίβερπουλ να παίρνει τον Βίκτορ Μουνιόθ μέσα από τα χέρια της Νιούκαστλ, που είχε φτάσει μία ανάσα από τη συμφωνία με την Οσασούνα. Και ενώ το μεταγραφικό παζάρι της Premier League μόλις ανοίγει, οι «καρακάξες» βλέπουν μπροστά τους εικόνες από τον περσινό εφιάλτη.
Η Μπάγερν Μονάχου παρακολουθεί την περίπτωση του διεθνούς, Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος αγωνίζεται με την Αγγλία στο Μουντιάλ και έχει «γράψει» ήδη το πρώτο του γκολ. Οι Βαυαροί έχουν μιλήσει ήδη με τους εκπροσώπους του παίκτη και πιστεύουν πως μπορούν να προσθέσουν ακόμη ένα… όπλο στη φαρέτρα της γερμανικής ομάδας.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, έσκασε σαν… βόμβα η είδηση πως η Λίβερπουλ του Άντονι Ιραόλα έκλεισε μεταγραφή. Το ακόμη πιο παράξενο είναι, πως πρόκειται για παίκτη, ο οποίος ήταν με το ενάμισι πόδι στη Νιούκαστλ. Ο Βίκτορ Μουνιόθ της Οσασούνα διάλεξε τους «reds», οι οποίοι πλήρωσαν τη ρήτρα, έδωσαν τα μισά χρήματα στη Ρεάλ Μαδρίτης και είδαν τον ποδοσφαιριστή να έχει ήδη περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, επιτυχημένα.
Το λευκό της Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να ασκεί τη δική του... βαρύτητα στην ποδοσφαιρική ελίτ, και ο Έντσο Φερνάντες είναι ο επόμενος που βρίσκεται στην τροχιά του. Ο Αργεντίνος είναι ο εκλεκτός του Ζοσέ Μουρίνιο για τη μεσαία γραμμή της «βασίλισσας», όμως η Τσέλσι δεν θα τον παραχωρήσει σε τιμή ευκαιρίας.