Εξιτήριο για Ρέντναπ

Στο σπίτι του έχει επιστρέψει ο Χάρι Ρέντναπ, έπειτα από το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο το απόγευμα της Πέμπτης, μια μέρα μετά την εγχείρηση στην καρδιά. Οι γιατροί έκριναν ότι ο τεχνικός της Τότεναμ χρειάστηκε περισσότερες από 24 ώρες για να αναρρώσει πλήρως και του επέτρεψαν να αποχωρήσει.   



Εξιτήριο για Ρέντναπ

Ο 64χρονος «τιμονιέρης» πέρασε την πόρτα του χειρουργείου έπειτα από τη διάγνωση για τις δύο βουλωμένες αρτηρίες στην καρδιά του και το απόγευμα της Τετάρτης έγινε γνωστό πως υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση.

Το «πράσινο φως» για το εξιτήριο δόθηκε από τους γιατρούς και έτσι, ο Ρέντναπ, που δεν κατάφερε να ακολουθήσει την Τότεναμ στο Καζάν για την αποψινή αναμέτρηση με τη Ρούμπιν, θα παρακολουθήσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του από τον καναπέ του σπιτιού του. 

Όσον αφορά την επιστροφή του στον πάγκο των «σπιρουνιών», ο ίδιος ισχυριζόταν πως από την Παρασκευή θα είναι σε θέση να πιάσει και πάλι δουλειά και να καθοδηγήσει την ομάδα του από τον πάγκο στο Κυριακάτικο ματς με τη Φούλαμ. Αν δεν τα καταφέρει και του προταθεί περισσότερη ξεκούραση, τότε ο βοηθός του, Κέβιν Μποντ, θα είναι αυτός που θα αναλάβει για ακόμη ένα ματς - μετά από αυτό με τη Ρούμπιν - τα ηνία των Λονδρέζων.