Κασίγιας
Η έλλειψη εμπειρίας κάτω από τα δοκάρια θα αποτελέσει σύμφωνα με τον Ιγκέρ Κασίγιας το μεγαλύτερο μειονέκτημα της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Ισπανός άσος έχρισε παράλληλα φαβορί για τη θέση του βασικού τον Ρόμπερτ Γκριν.

"Μπορώ να αναγνωρίσω γιατί ο Μόσι και Τσάβι έδωσαν τίτλο φαβορί στην Αγγλία ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η κλάση της είναι μεγάλα, αλλά υπάρχει και ένα πραγματικά σημαντικό πρόβλημα.
Κανείς από τους τρεις τερματοφύλακες δεν έχει παίξει σε μεγάλο ευρωπαϊκό επίπεδο και αυτό θα κάνει πολύ δύσκολο το έργο τους στους δύσκολους αγώνες. Τόσο εγώ, όσο και οι Σέζαρ, Μπουφόν έχουμε κερδίσει το EURO, το Μουντιάλ και ευρωπαϊκούς τίτλους" τόνισε ο Ιγκέρ Κασίγας στην Daily Star της Κυριακής, ενώ εκτίμησε πως ο Ρόμπερτ Γκριν θα είναι τελικά ο βασικός πορτιέρο της ομάδας.
"Νομίζω πως ο Καπέλο θα χρησιμοποιήσει τον Ρόμπερτ Γκριν βασικό. Ο Χαρτ είναι πιο ικανός μακριά από τα δοκάρια, αλλά να τον χρησιμοποιήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο χωρίς εμπειρία είναι τρελό και ο Φάμπιο είναι πολύ έξυπνος".