Novibet συνεχίζει να κατακτά κορυφές, με το Χρυσό Βραβείο ‘Marketing Campaign of the Year’ στα SBC Awards, τα πλέον έγκριτα βραβεία του online gaming κλάδου, να προστίθεται στη μακρά λίστα διεθνών διακρίσεων της GameTech εταιρείας. Με αυτή τη διάκριση η Novibet ξεπέρασε τα 50 βραβεία και με οδηγό την καινοτομία και την τεχνολογική της υπεροχή έχει εδραιώσει τη θέση μεταξύ των κορυφαίων GameTech εταιρειών παγκοσμίως.
"/>
Novibet συνεχίζει να κατακτά κορυφές, με το Χρυσό Βραβείο ‘Marketing Campaign of the Year’ στα SBC Awards, τα πλέον έγκριτα βραβεία του online gaming κλάδου, να προστίθεται στη μακρά λίστα διεθνών διακρίσεων της GameTech εταιρείας. Με αυτή τη διάκριση η Novibet ξεπέρασε τα 50 βραβεία και με οδηγό την καινοτομία και την τεχνολογική της υπεροχή έχει εδραιώσει τη θέση μεταξύ των κορυφαίων GameTech εταιρειών παγκοσμίως.
"/>
Novibet: Χρυσή Διάκριση ‘Marketing Campaign of the Year’ στα SBC Awards της Λισαβόνας
ENGLAND365 03.10.2024 | 19.16
Η Novibet συνεχίζει να κατακτά κορυφές, με το Χρυσό Βραβείο ‘Marketing Campaign of the Year’ στα SBC Awards, τα πλέον έγκριτα βραβεία του online gaming κλάδου, να προστίθεται στη μακρά λίστα διεθνών διακρίσεων της GameTech εταιρείας. Με αυτή τη διάκριση η Novibet ξεπέρασε τα 50 βραβεία και με οδηγό την καινοτομία και την τεχνολογική της υπεροχή έχει εδραιώσει τη θέση μεταξύ των κορυφαίων GameTech εταιρειών παγκοσμίως.

Η καμπάνια ‘Novibet Θέλω’ ξεχώρισε την περσινή σεζόν, κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού και αναδεικνύοντας τη Novibet ως την πρώτη online gaming εταιρεία που επιβραβεύεται με βραβείο Effie. Η πρόσφατη διάκριση και σε διεθνές επίπεδο στα SBC Awards έρχεται ως επιστέγμασμα της απήχησης και ευρείας αποδοχής της καμπάνιας.
O Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet, δήλωσε σχετικά: “Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να λαμβάνουμε αυτό το Χρυσό Βραβείο στα SBC Awards, το οποίο αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για την παραγωγή πρωτοποριακών καμπανιών και τη συνεχή αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών μας. Η καμπάνια ‘Novibet Θέλω’ είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο συνδυάζουμε δημιουργικές ιδέες με στρατηγικές μάρκετινγκ που έχουν πραγματικό αντίκτυπο στην αγορά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα μας, τους συνεργάτες μας και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή.”
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
newstrack
16.12.2025 | 22:12
Μεγάλη… ζημιά φαίνεται πως έχει γίνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς κάποιος φρόντισε να κάνει γνωστό το τακτικό πλάνο του Ρούμπεν Αμορίν, πριν την αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν αρχίσει έρευνα για να βρουν πως έγινε.
16.12.2025 | 17:36
Οι διοικούντες τη Γιουνάιτεντ τονίζουν πως ουδέποτε δημιουργήθηκε η επιθυμία για πώληση του Μπρούνο Φερνάντες, κόντρα στους ισχυρισμούς του Πορτογάλου, με τον οποίο σχεδιάζουν το μέλλον τους οι «κόκκινοι διάβολοι» και τον θεωρούν πυλώνα για τα επόμενα χρόνια.
16.12.2025 | 14:44
Αναμένεται ένας «καυτός» Γενάρης για τον Αντουάν Σεμένιο! O Αφρικανός ποδοσφαιριστής διανύει μία αρκετά καλή σεζόν με την Μπόρνμουθ και με τη ρήτρα του να έχει οριστεί στις 65.000.000 λίρες είναι μία «δελεαστική» επιλογή για όλες τις ομάδες. Ποιες βάζει στο... παιχνίδι ο Ben Jacobs, λίγες ώρες μετά το ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;
16.12.2025 | 14:14
Ο Μπρούνο Φερνάντες «ξέσπασε» στη συνέντευξή του στο «Canal11» και πέταξε «καρφιά» για τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Παραδέχτηκε, πως ήταν κοντά σε μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία, ενώ μίλησε και για τους λόγους που συνεχίζει να είναι στους «κόκκινους διαβόλους»!