«Τσουχτερός» για Τότεναμ ο Τέβεζ

Οι… τσέπες των αφεντικών της Τότεναμ δεν έχουν τα χρήματα που θα ζητούσε ο Κάρλος Τέβεζ σε περίπτωση που γινόταν αποδέκτης κρούσης από τα «σπιρούνια». Ο Χάρι Ρέντναπ παραδέχτηκε ότι ο Αργεντινός είναι ποδοσφαιριστής που θα ήθελε κάθε προπονητής στην ομάδα του, αλλά και πολύ «τσουχτερός» για να αποκτηθεί.  



«Τσουχτερός» για Τότεναμ ο Τέβεζ

Το ρήγμα στην σχέση του Τέβεζ με την Μάντσεστερ Σίτι και οι ενδείξεις ότι το χάσμα δεν πρόκειται να γεφυρωθεί ποτέ, δίνουν αφορμή σε υποψήφιους «μνηστήρες» να ασχοληθούν με την περίπτωση του διεθνούς φορ.

Ασφαλώς, στην Αγγλία το θέμα του Τέβεζ δεν μένει ασχολίαστο από κανέναν και ο Χάρι Ρέντναπ τοποθετήθηκε για να δηλώσει τον θαυμασμό του στον ποδοσφαιριστή αλλά και τη λύπη του για τα εκατομμύρια που ζητάει η Σίτι.

«Ποιος δεν θα τον ήθελε στην ομάδα του; Είναι φανταστικός ποδοσφαιριστής. Δίνει πάντα όσα δεν δίνουν οι άλλοι. Τρέχει, μαρκάρει, ζητάει μπάλα, σκοράρει, τα κάνει όλα. Έχει όλο το πακέτο. Το πρόβλημα όμως είναι η τιμή του. Οι… δικές μας οι τσέπες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του».