Ο Φαν Ντάικ το συνέχισε για τη διαιτησία: «Ας αρχίσουν να μιλούν στις κάμερες, να εξηγούν τις αποφάσεις τους»! (vid)

Όσο συντετριμμένος κι αν ήταν από τον αποκλεισμό της Ολλανδίας στα ημιτελικά και από το γκολ των Άγγλων στο 90', ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ γι' ακόμα μια φορά αναφέρθηκε στη διαιτησία και τόνισε πως θα πρέπει επιτέλους οι ρέφερι ν' αρχίσουν να μιλούν στις κάμερες και να εξηγούν τις αποφάσεις του, κυρίως όταν υπάρχει κάποια που προκαλεί αμφιβολίες.  Ο Φαν Ντάικ το συνέχισε για τη διαιτησία: «Ας αρχίσουν να μιλούν στις κάμερες, να εξηγούν τις αποφάσεις τους»! (vid)

Ο αρχηγός των «οράνιέ» με ζόρι μιλούσε στη δημοσιογράφο λίγο μετά το 2-1 της Αγγλίας και το φινάλε της πορείας της ομάδας του Κούμαν στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Επανέλαβε ό,τι είχε πει και στο flash interview για το γεγονός πως ο διαιτητής της αναμέτρησης έτρεξε αμέσως στ' αποδυτήρια και δεν έδωσε το χέρι σε κανέναν.

Όταν δέχθηκε ερώτηση για όσα θα πρέπει να ελεγχθούν ξανά στους κανονισμούς ώστε ν' αποφεύγονται τέτοια ζητήματα όπως στο πέναλτι του Κέιν, ο Φαν Ντάικ είπε:

«Ας αρχίσουν ν' αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και ας έρχονται εδώ μπροστά στις κάμερες όπως κάνουμε κι εμείς, να μιλούν και να εξηγούν τις αποφάσεις τους...».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης