Κάτι μας θυμίζει ο Έντσο Μαρέσκα: Εμφανέστατες οι επιρροές από τον Πεπ (vid)

Ακόμα κι αν θήτευσε πλάι του για μικρό χρονικό διάστημα, ασφαλώς και επηρεάστηκε από εκείνον. Δεν είναι μικρό πράγμα να είσαι δίπλα στον Πεπ Γκουαρδιόλα. Οφείλεις να λειτουργήσεις σαν ... σφουγγάρι και να μάθεις όσα περισσότερα μπορείς. Και τώρα, ο Έντσο Μαρέσκα στις προπονήσεις της Τσέλσι, θυμίζει σε όλους μας τον Καταλανό και την έντασή του!  Κάτι μας θυμίζει ο Έντσο Μαρέσκα: Εμφανέστατες οι επιρροές από τον Πεπ (vid)

Ο νέος τεχνικός των «μπλε» του Λονδίνου ξεκίνησε την προετοιμασία της ομάδας με όσους παίκτες μπορεί να έχει στη διάθεσή του αυτές τις μέρες και η αλήθεια είναι πως από τις πρώτες του στιγμές με την μπλε φόρμα, δείχνει τι μπορούμε να περιμένουμε από την Τσέλσι τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τρέξιμο, ένταση, συνεχή κίνηση, σωστές μεταβιβάσεις, κάθε απόφαση στο γήπεδο ορθά μελετημένη και με συγκεκριμένη σημασία για την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Οι κινήσεις του, ο τρόπος που μιλά στους παίκτες, η έντασή του, η συμμετοχή του στις ασκήσεις, όλα μάς θυμίζουν τον Πεπ Γκουαρδιόλα, δίπλα στον οποίο ο Μαρέσκα θήτευσε τη σεζόν 2022-2023...

 

 

Κώστας Ζάλιαρης