Και η PFA υπέρ Τέβεζ!

Ακόμη έναν σύμμαχο στην κόντρα του με τη Μάντσεστερ Σίτι βρήκε ο Κάρλος Τέβεζ! Η Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών Αγγλίας υποστήριξε πως θα σταθεί στο πλευρό του Αργεντινού όσον αφορά την προσπάθεια μείωσης της ποινής με τους μισθούς ενός μήνα.  



Και η PFA υπέρ Τέβεζ!

Η διοίκηση των «πολιτών» αποφάσισε να τιμωρήσει τον Τέβεζ με 800.000 λίρες, όσα δηλαδή θα στερηθεί τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Όταν όμως ζητήθηκε η έγκριση της τιμωρίας από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών Αγγλίας, ήρθε η… «σφαλιάρα»!

Η PFA τάχθηκε με την πλευρά του Αργεντινού, αφού, όπως αναφέρει, δεν τίθεται θέμα άρνησής του να αγωνιστεί στο ματς με τη Μπάγερν Μονάχου για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως άλλωστε διαπιστώθηκε.

Έτσι, η Ένωση αρνήθηκε να εγκρίνει την ποινή στέρησης των μισθών ενός μήνα, τονίζοντας ότι: «Η κατηγορία με την οποία επιβαρύνθηκε ο Τέβεζ, δεν αφορούσε την άρνησή του να αγωνιστεί. Για τον λόγο αυτό, δεν δικαιολογείται ποινή που να ξεπερνά την προκαθορισμένη των κράτησης μισθών μόνο δύο εβδομάδων. Η Ένωση θα συνεχίσει να στηρίζει τις επιλογές του Κάρλος Τέβεζ».