«Σοκ» στη Ρέξαμ, χάνει όλη την προετοιμασία ο Πολ Μάλιν!

Τεράστιο πρόβλημα στη Ρέξαμ, χάνει ολόκληρο το στάδιο της προετοιμασίας και την έναρξη της σεζόν στη League One, ο Πολ Μάλιν. Πρώτος της σκόρερ την τελευταία διετία, 24 γκολ σε 38 παιχνίδια πέρυσι, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση!«Σοκ» στη Ρέξαμ, χάνει όλη την προετοιμασία ο Πολ Μάλιν!

Ένα τεράστιο πρόβλημα έχει κάνει την εμφάνισή του στο «στρατόπεδο» της Ρέξαμ, από την στιγμή που έγινε γνωστό πως ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας την τελευταία διετία, ο Πολ Μάλιν, θα χάσει ολόκληρη την προετοιμασία.

Θα προβεί σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει ένα μακροχρόνιο πρόβλημα της μέσης και των οπίσθιων μηριαίων.

Κατά συνέπεια, δεν θα είναι διαθέσιμος στα καλοκαιρινά φιλικά της ομάδας με Μπόρνμουθ, Τσέλσι και Βανκούβερ Γουάιτκαπς, ενώ αναμένεται να λείψει και στο ξεκίνημα της περιπλάνησης της ομάδας στη League One, λίγους μήνες μετά την άνοδό της στην εν λόγω κατηγορία!

Σκέψεις για μεταγραφή στη Ρέξαμ, ακούγονται πολλά ονόματα, κυριότερο όλων αυτό του Μακόλεϊ Λάνγκσταφ από τη Νοτς Κάουντι!

Δημήτρης Μανάκος