Πολωνός νικητής: Η Άρσεναλ θα είναι υπερήφανη για τον Κίβιορ στο Euro

Από τις εκπληκτικές του επιδόσεις στην Πρέμιερ, ο Κίβιορ γυρίζει το διακόπτη για το Euro. Και έχοντας επιδείξει εντυπωσιακά ποσοστά νικών στις συμμετοχές του στην Αγγλία, ο Πολωνός αμυντικός της Άρσεναλ θα έχει και τους «κανονιέρηδες» στο πλευρό του στις προσπάθειες που θα καταβάλλει για να βοηθήσει την ομάδα της πατρίδας του.  



Πολωνός νικητής: Η Άρσεναλ θα είναι υπερήφανη για τον Κίβιορ στο Euro

Ο Κίβιορ βρίσκεται στην αποστολή των Πολωνών για τη διοργάνωση που κάνει σέντρα το βράδυ της Παρασκευής και που θα καταστήσει ιδιαίτερο το φετινό καλοκαίρι.

Και μετά την εκπληκτική σεζόν στην Πρέμιερ όπου μαζί με τους «κανονιέρηδες» διεκδίκησε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα κόντρα στη Σίτι, συνεχίζει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις έχοντας πάρει ελάχιστες ανάσες.

Παρ’ όλα αυτά, σε κάθε προσπάθεια της εθνικής ομάδας της Πολωνίας, εκείνος θα βοηθά με τον τρόπο που πέτυχε κάτι ιδιαίτερο στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Από τα 20 παιχνίδια του στην Πρέμιερ, πήρε τη νίκη στα 17 εξ αυτών, με ποσοστό επιτυχίας στο 85%. Αυτό ήταν το υψηλότερο ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές με 15+ αναμετρήσεις στη Λίγκα! Και ο Αρτέτα θα είναι υπερήφανος για εκείνον και θα τον στηρίζει στο τουρνουά του καλοκαιριού.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης