«Έλα μόνο για μία σεζόν»: Η πρόταση της Ρέξαμ ισχύει ακόμη, ο Μπέιλ μπορεί να γυρίσει στο ποδόσφαιρο!

Το όνειρο της Ρέξαμ. Το όνειρο κάθε οπαδού της. Η απόλυτη μεταγραφική κίνηση του καλοκαιριού. Οι Ουαλοί το επιχειρούν ξανά! Θέλουν να πάρουν τον Γκάρεθ Μπέιλ στο «Racecourse Ground», έστω για μία σεζόν!«Έλα μόνο για μία σεζόν»: Η πρόταση της Ρέξαμ ισχύει ακόμη, ο Μπέιλ μπορεί να γυρίσει στο ποδόσφαιρο!

Το είχαμε γράψει και πέρυσι. Αποτελεί τον βασικότερο στόχο της Ρέξαμ. Το όνειρο του Ράιαν Ρέινολντς. Ο ισχυρός άνδρας των Ουαλών θέλει μόνο… αυτό, ενόψει καλοκαιριού.

Ποιο πράγμα; Να καταφέρει να πείσει τον Γκάρεθ Μπέιλ να επιστρέψει στην ενεργό δράση, έστω και για μία αγωνιστική περίοδο. Και παρότι πέρυσι, ο τέως σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν ήθελε καν να το συζητήσει, ουδείς γνωρίζει τι θα σκεφτόταν φέτος.

Διότι η Ρέξαμ πανηγύρισε δύο σερί ανόδους, θα παίξει στη League One και έχει θέσει ως στόχο, εντός της επόμενης τριετίας, να ανέβει στην Premier League. Σύμφωνα με το «The Athletic» λοιπόν, η πρόταση της Ρέξαμ για τον Γκάρεθ Μπέιλ ισχύει! Και μένει να δούμε αν αυτή θα είναι η «βόμβα» του καλοκαιριού…

Δημήτρης Μανάκος