Ο Ντάρμπισαϊρ δεν ξέχασε ποτέ: «Μιλάω στους φίλους μου για τον Ολυμπιακό – Θα φτάσει ως τον τελικό η Αγγλία!

Το EURO 2024 πλησιάζει, η μεγάλη ώρα έρχεται και στην Αγγλία αναρωτιούνται αν το τρόπαιο θα έρθει – επιτέλους – στο… σπίτι. Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ είναι αισιόδοξος και το εκφράζει. Μιλά αποκλειστικά σε ελληνικό μέσο, στηρίζει πολύ την ταλαντούχα «φουρνιά» της χώρας του, θυμάται τα… παλιά και δεν ξεχνά τον Ολυμπιακό. Απολαυστικός, σε μία συζήτηση με έντονο, ελληνικό χρώμα!



Ο Ντάρμπισαϊρ δεν ξέχασε ποτέ: «Μιλάω στους φίλους μου για τον Ολυμπιακό – Θα φτάσει ως τον τελικό η Αγγλία!

Συνέντευξη στον Δημήτρη Μανάκο

Πιθανώς, δεν χρειάζεται συστάσεις. Όλοι τον γνωρίζετε, όλοι τον θυμάστε. Ακόμη και όσοι δεν υποστηρίζετε τον Ολυμπιακό ή δεν έχετε άμεση σχέση με το ποδόσφαιρο, θα έχετε στην μνήμη σας πως… κάποτε, πέρασε ένας ποδοσφαιριστής από την Ελλάδα, που ήταν Άγγλος.

Ακούει κανείς το όνομα του Ματ Ντάρμπισαϊρ και αυτομάτως, έχει εικόνες από το πέρασμά του από την χώρα μας. Το γκολ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, την ικανότητά του με το κεφάλι, την κεφαλιά απέναντι στην ΑΕΚ, στον πιο «δραματικό» τελικό Κυπέλλου Ελλάδος, που παρακολουθήσαμε ποτέ.

Πλέον, εδρεύει στο «Νησί», πέρυσι βρισκόταν στην Μπράντφορντ, αποτέλεσε μέχρι και παίκτη – προπονητή του club, μετά την αποχώρηση του Μαρκ Χιουζ από την τεχνική ηγεσία. 

Διαβάστε τη συνέντευξη του Ματ Ντάρμπισαϊρ στο www.bnsports.gr