Η λογική της Κρίσταλ Πάλας: «Δίνουμε τον Έζε, με τα… διπλά από τον Μπεντέκε!»

Διαπραγματεύεται σκληρά, γνωρίζει πως έχει την δυνατότητα να το κάνει, αισθάνεται πως δεν έχει να χάσει κάτι και βασίζεται στην επιτυχημένη λογική της. Μπορεί να πουλήσει τον Έζε η Κρίσταλ Πάλας. Μόνο όμως, αν λάβει τα διπλάσια από όσα έδωσε για να αποκτήσει το 2016 τον Κρίστιαν Μπεντέκε!



Η λογική της Κρίσταλ Πάλας: «Δίνουμε τον Έζε, με τα… διπλά από τον Μπεντέκε!»

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο θέλει η Κρίσταλ Πάλας να εξαργυρώσει την εκπληκτική σεζόν που πραγματοποίησε ο Έζε στο «Σέλχαρστ Παρκ», με τον επιτελικό της μέσο να είναι πλέον περιζήτητος.

Οι κορυφαίες ομάδες της Premier League τον έχουν στα «ραντάρ» τους, την στιγμή που ο ίδιος έχει δηλώσει πως θα ήθελε οι «αετοί» να τον αφήσουν να φύγει, σε περίπτωση που έρθει μία πρόταση για αυτούς, η οποία θα τους ικανοποιήσει οικονομικά. Και τη δεδομένη χρονική στιγμή, ίσως αυτή η περίπτωση δεν απέχει ιδιαίτερα.

Διότι η Τότεναμ φημολογείται πως θα ήθελε να τον εντάξει στο ρόστερ της, με τον Άγγελο Ποστέκογλου να τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο, η Κρίσταλ Πάλας θα πρέπει να λάβει 60 εκατομμύρια. Τόση είναι η ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του ο Άγγλος, με τους «αετούς» να στοχεύουν στην ακριβότερη πώληση της ιστορίας τους.

Και για να αντιληφθεί κάποιος το μέγεθος αυτής, αρκεί να την συγκρίνει με την πιο ηχηρή μεταγραφή της Πάλας ιστορικά. Αυτή ακούει στο όνομα του Κρίστιαν Μπεντέκε, πριν από οκτώ χρόνια, από τη Λίβερπουλ. Τότε, η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ, είχε δώσει 31 εκατομμύρια να πείσει τους «κόκκινους» να πουν το «ναι». Και εν έτει 2024, ζητά ακριβώς τα διπλάσια, ώστε να προχωρήσει και η ίδια τον μεταγραφικό της σχεδιασμό!

Δημήτρης Μανάκος