Ευρώπη και κούπες στο «Άνφιλντ»

Τους στόχους του για την τρέχουσα σεζόν στη Λίβερπουλ εξέφρασε ο Στίβεν Τζέραρντ που περιλαμβάνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο και μία οποιαδήποτε κούπα.



Ευρώπη και κούπες στο «Άνφιλντ»

Ο ηγέτης των «κόκκινων» έχει επιστρέψει χωρίς προβλήματα στους αγωνιστικούς χώρους μετά την πολύμηνη απουσία του λόγω τραυματισμού. Έτσι ετοιμάζεται να ξαναπάρει την ομάδα στην πλάτη του και να την οδηγήσει σε νέες ευρωπαϊκές επιτυχίες:

«Πρέπει να φέρουμε πίσω στο Άνφιλντ τα ευρωπαϊκά βράδια. Κάποια από τα ωραιότερα ματς στην καριέρα μου ήταν στο Τσάμπιονς Λιγκ και θέλω να περάσω μερικά ακόμη. Είναι δύσκολο να τα παρακολουθώ στην τηλεόραση και να ξέρω ότι εμείς δεν παίρνουμε μέρος στη διοργάνωση. Πέρα από την Ευρώπη στόχος μας είναι τα τρόπαια και πρέπει να δώσουμε σημασία ακόμη και στο Κύπελλο ή στο Κάρλινγκ Καπ. Να εστιάσουμε σε όλες τις διοργανώσεις. Από το 2006 και μετά δεν τα πηγαίνουμε καλά. Ήρθε ο καιρός να αλλάξει αυτό».