Επίσημη η νέα εποχή στη Γουέστ Χαμ με τον Λοπετέγκι: «Από το 2022 το ήθελα...» (vid)

Ο Ζουλιέν Λοπετέγκι υπέγραψε και ανακοινώθηκε από τη Γουέστ Χαμ για το νέο κεφάλαιο της ομάδας μετά την αποχώρηση του Ντέιβιντ Μόγιες! «Από το 2022 το είχα βάλει στόχο να έρθω εδώ και να δουλέψω» είπε για τη στιγμή που σκέφτηκε ότι θα ήθελε να διαμείνει στην αγγλική πρωτεύουσα και ν’ αναλάβει το κλαμπ.  



Επίσημη η νέα εποχή στη Γουέστ Χαμ με τον Λοπετέγκι: «Από το 2022 το ήθελα...» (vid)

«Είχα κι άλλες προτάσεις, αλλά μας διάλεξε η Γουέστ Χαμ και τη διαλέξαμε κι εμείς. Θέλουμε με την άφιξή μας εδώ να κάνουμε… μεγάλη φασαρία». Τάδε έφη Ζουλιέν Λοπετέγκι που από το πρωί της Πέμπτης είναι κι επίσημα ο νέος κόουτς των «σφυριών» στη θέση του Μόγιες.

Ο πρώην τεχνικός των Πόρτο, Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλλης και Γουλβς, ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα, για την οποία είχε βλέψεις από το 2022.

«Όταν είχα έρθει στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου είχα σκεφτεί πως κάποια μέρα θα ήθελα να βρεθώ ξανά σε αυτό το γήπεδο ως ο προπονητής της γηπεδούχου ομάδας» ήταν η ατάκα του στην πρώτη του συνέντευξη από το νέο του πόστο.

Η δουλειά θα ξεκινήσει επίσημα από την 1η Ιουνίου, ωστόσο, η συμφωνία ήταν δεδομένη από καιρό και η Γουέστ Χαμ ήθελε πρώτα να σεβαστεί τον Μόγιες, να ολοκληρωθεί η σεζόν και η συνεργασία μαζί του κι έπειτα να επισημοποιηθεί η νέα τάξη πραγμάτων.

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης