Η Κρόουλι γύρισε στη League One: Νίκη στο πρώτο της ματς στο «Wembley» και… ιστορική άνοδος!

Πρόκειται για ένα βράδυ που δεν θα ξεχάσουν ποτέ στην Κρόουλι. Πρώτο ματς στο «Wembley» και μία τεράστια νίκη της Κρου, για να επιτευχθεί η άνοδος στη League One. Σκόραρε στο φινάλε των δύο ημιχρόνων, επικράτησε με 2-0 και ακολουθεί τις Στόκπορτ και Ρέξαμ, στην 3η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!



Η Κρόουλι γύρισε στη League One: Νίκη στο πρώτο της ματς στο «Wembley» και… ιστορική άνοδος!

Μία σπουδαία στιγμή λαμβάνει χώρα για την Κρόουλι, η οποία επικράτησε στον τελικό των Play Offs της League Two, της Κρου, με 2-0, και επιστρέφει στην 3η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, μετά από εννέα χρόνια.

Δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο από τη σεζόν 2014-15, πάντα ήταν κοντά, αλλά συνήθιζε να φτάνει στην πηγή και να μην πίνει νερό. Και αυτό άλλαξε φέτος, με την Κρόουλι να γίνεται η 3η ομάδα, μετά τις Στόκπορτ και Ρέξαμ, που επιστρέφει στη League One.

Ο τελικός με την Κρου ήταν αμφίρροπος, με τους τυπικά γηπεδούχους να μην έχουν αγωνιστεί ποτέ στο «Wembley» ιστορικά. Έμελλε όμως, η πρώτη τους επίσκεψη εκεί να αποτελέσει κομμάτι της… ιστορίας τους.

Ο Όρσι άνοιξε το σκορ στο 41’ και ο Κέλι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 85ο λεπτό. Ανώτερη γενικώς η Κρου, είχε τις στιγμές της, αλλά το βράδυ ανήκει στην Κρόουλι του Λίντσεϊ!

Δημήτρης Μανάκος