«Ελάτε στο Σεντ Μέρις»: Δεύτερο 0-0 στα Play Off της Championship ανάμεσα σε Γουέστ Μπρομ και Σαουθάμπτον!

Ματς – φωτοτυπία του Νόριτς – Λιντς, λίγες καλές στιγμές και ένα δεύτερο 0-0 στα Play Off και τους ημιτελικούς της Championship. Προσπάθησαν Γουέστ Μπρομ και Σαουθάμπτον, δεν σκόραρε καμία, έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία στο «Χόθορνς», για πρώτη φορά μετά από εννέα χρόνια. Και πλέον, όλα θα κριθούν σε τέσσερις ημέρες από τώρα, στο «Σεντ Μέρις»!



«Ελάτε στο Σεντ Μέρις»: Δεύτερο 0-0 στα Play Off της Championship ανάμεσα σε Γουέστ Μπρομ και Σαουθάμπτον!

Περίπου δύο ώρες μετά την ολοκλήρωση του πρώτου ημιτελικού των Play Off της Championship, ανάμεσα σε Νόριτς και Λιντς, ήρθε και μία δεύτερη «λευκή» ισοπαλία να κάνει την εμφάνισή της.

Στον δεύτερο ημιτελικό λοιπόν, τέθηκαν αντιμέτωπες η Γουέστ Μπρομ και η Σαουθάμπτον, με το «Χόθορνς» να δίνει ώθηση στους γηπεδούχους, αλλά το πρώτο τους 0-0 σε αυτό το γήπεδο, μετά το 2015, με την ίδια αντίπαλο, να είναι γεγονός.

Και αν ρωτάτε για την εικόνα της αναμέτρησης, επρόκειτο για ένα παιχνίδι… φωτοτυπία του Νόριτς – Λιντς. Ελάχιστες καλές στιγμές, καλύτερος ρυθμός, δίχως κάτι εντυπωσιακό και μία δίκαιη ισοπαλία.

Πιο επικίνδυνοι γενικώς οι γηπεδούχοι, τη μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού κατέγραψε στο 79ο λεπτό ο Στιούαρτ για τους «αγίους», που αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Και κάπως έτσι, όλα θα κριθούν στο «Σεντ Μέρις», σε τέσσερις ημέρες από σήμερα, με φόντο φυσικά την 3η ομάδα, η οποία θα ανέβει στην Premier League, μετά τη Λέστερ και την Ίπσουιτς!

Δημήτρης Μανάκος