Και τώρα, όλα θα κριθούν στο «Έλαντ Ρόουντ»: Νόριτς και Λιντς έπαιξαν για να μην χάσουν και τα… κατάφεραν!

Κακό παιχνίδι, «φτωχό» θέαμα, ελάχιστες καλές στιγμές και ένα ακυρωθέν γκολ. Με αυτές τις… 11 λέξεις μπορεί να συνοψίσει κανείς τον πρώτο ημιτελικό της Championship, ανάμεσα στη Νόριτς και τη Λιντς. Έμειναν στο 0-0, φοβήθηκαν πολύ, συμβιβάστηκαν με το ότι όλα θα κριθούν στο «Έλαντ Ρόουντ». Βασικός ο Δημήτρης Γιαννούλης, σε τέσσερις ημέρες θα γνωρίζουμε ποια εκ των δύο θα παίξει στο «Wembley»!



Και τώρα, όλα θα κριθούν στο «Έλαντ Ρόουντ»: Νόριτς και Λιντς έπαιξαν για να μην χάσουν και τα… κατάφεραν!

Η αλήθεια είναι πως άπαντες ανέμεναν με τεράστια ανυπομονησία την έναρξη των Play Off της Championship, αλλά ο πρώτος ημιτελικός που έλαβε χώρα δεν δικαιολόγησε στο έπακρο την εν λόγω αναμονή.

Και αυτό διότι τόσο η Νόριτς, που ήταν γηπεδούχος, όσο και η Λιντς, αποφάσισαν να αφήσουν ανοιχτούς λογαριασμούς. Συναντήθηκαν στο «Κάροου Ρόουντ», φοβήθηκαν αρκετά η μία την άλλη και κάπως έτσι, έμειναν στο 0-0, για πρώτη φορά σε αυτό το γήπεδο, στον 21ο αιώνα.

Πέραν του αποτελέσματος όμως, η εικόνα του παιχνιδιού έδειχνε πως η «λευκή» ισοπαλία πολύ δύσκολα θα διαφοροποιηθεί. Καμία εκ των δύο είχε τη μεγάλη στιγμή, ενώ η καλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους, ήταν ένα ακυρωθέν γκολ του Φίρπο, με τη συμπλήρωση μισής ώρας.

Στην επανάληψη, η Νόριτς του Ντέιβιντ Βάγκνερ έμοιαζε πως θέλει να πιέσει, δίχως όμως να μπορεί. Δεν απείλησε διόλου και η πρώτη της ισοπαλία δίχως γκολ στην έδρα της, εντός του 2024, είναι γεγονός.

Πλέον, όλα θα κριθούν στη ρεβάνς, στις 16 του μηνός, με την ομάδα που θα προκριθεί να συναντά τη νικήτρια του «ζευγαριού» Σαουθάμπτον – Γουέστ Μπρομ. Όλα είναι ανοιχτά, για 75 λεπτά αγωνίστηκε ο Δημήτρης Γιαννούλης, που έχει επιστρέψει πλήρως από τον τραυματισμό του!

Δημήτρης Μανάκος