Είναι αλήθεια: Το «αγαπημένο ζευγάρι όλων, το Κρου – Κρόουλι, στον τελικό του «Wembley»!

Τεράστια πρόκριση της Κρου πριν από μερικές ώρες, ακολούθησε η εκπληκτική Κρόουλι κόντρα στη Μίλτον Κέινς Ντονς, και το «αγαπημένο ζευγάρι» όλων, εξαιτίας της «παρόμοιας» ονομασίας τους, θα τεθεί αντιμέτωπο στο Wembley, με φόντο την άνοδο στη League One!Είναι αλήθεια: Το «αγαπημένο ζευγάρι όλων, το Κρου – Κρόουλι, στον τελικό του «Wembley»!

Πριν από μερικές ώρες, η Κρου είχε καταφέρει να πανηγυρίσει μία τεράστια πρόκριση στον τελικό των Play Off της League Two, επικρατώντας με 3-0 της Ντονκάστερ εκτός έδρας. Ισοφάρισε το σκορ του πρώτου παιχνιδιού, με τον Κύπριο, Δημητρίου, να σκοράρει και προκρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Ανέμενε λοιπόν τον αντίπαλό της, ώστε να μάθουμε ποια ομάδα θα ακολουθήσει τις Στόκπορτ και Ρέξαμ, στην 3η τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου. Και η επικείμενη αντίπαλός της στον «τελικό» του Wembley, είναι η Κρόουλι, που θα βρεθεί εκεί, για πρώτη φορά ιστορικά!

Η τελευταία κυριολεκτικά «διέλυσε» τη Μίλτον Κέινς Ντονς. Την κέρδισε με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι και αισίως, επικράτησε με 5-1 εκτός έδρας, έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή της, τον Όρσι Νταντόμο.

Αυτός σημείωσε χατ-τρικ, ενώ οι Ρολς και Γουίλιαμς διαμόρφωσαν το τελικό εμφατικό αποτέλεσμα. Και κάπως έτσι, το «αγαπημένο ζευγάρι» όλων στη League Two, θα πάψει να συνυπάρχει στην ίδια κατηγορία. Μία εκ των Κρου ή Κρόουλι θα πανηγυρίσει την άνοδο στη League One!

Δημήτρης Μανάκος