Βραβεία… με το τσουβάλι: Ο Πάλμερ γέμισε διακρίσεις μέσα σε μια εβδομάδα! (pics)

Πριν από μερικές μέρες στο Gala της Τσέλσι εισέπραξε την αναγνώριση από τους συμπαίκτες του. Το μεσημέρι της Παρασκευής, το βίωσε ξανά, αλλά ως κορυφαίος της Πρέμιερ. Ο Κόουλ Πάλμερ γέμισε βραβεία, αφού παρέλαβε άλλα δυο από τη Λίγκα για όσα πέτυχε με την Τσέλσι τον προηγούμενο μήνα.  



Βραβεία… με το τσουβάλι: Ο Πάλμερ γέμισε διακρίσεις μέσα σε μια εβδομάδα! (pics)

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός που δεν σταματά να δικαιώνεται για την απόφαση να μετακινηθεί από τη Σίτι στην πρωτεύουσα και τους «μπλε» το περασμένο καλοκαίρι, φρόντισε ώστε η ομάδα του να διεκδικεί μέχρι το φινάλε μια ευρωπαϊκή θέση για την επόμενη σεζόν.

Γι’ αυτό και αναδείχθηκε καλύτερος όλων για τον Απρίλιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα κι όχι μόνο αυτό, αλλά βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ, για το πρώτο από τα τέσσερα τέρματα στο 6-0 επί της Έβερτον. «Χόρεψε» τον Μπράνθγουεϊτ, άφησε με τακουνιά στον Τζάκσον κι όταν ξαναπήρε, έκανε γλυκό αριστερό σουτ στα δίχτυα.

Στα βραβεία της Τσέλσι μερικές μέρες νωρίτερα, είχε την τεράστια τιμή να ψηφιστεί ως ο καλύτερος της χρονιάς, αλλά και καλύτερος έχοντας επιλεχθεί από τους συμπαίκτες του!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης