«Αυτό θα είναι το χειρότερο σενάριο για εμάς»: Ένα πράγμα δεν θέλει ο κόσμος της Βίλα κόντρα στον Ολυμπιακό!

Ξεκάθαροι οι φίλοι της Άστον Βίλα, αναφορικά με την τροπή που θα ήθελαν να πάρει η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά. Ναι, θέλουν την πρόκριση, αλλά αν είχαν να επιλέξουν έναν τρόπο αποκλεισμού, τότε δεν θα ήθελαν να δουν ένα «θρίλερ», με φόντο την παράταση για τον τελικό του Europa Conference League!



«Αυτό θα είναι το χειρότερο σενάριο για εμάς»: Ένα πράγμα δεν θέλει ο κόσμος της Βίλα κόντρα στον Ολυμπιακό!

Το πιο σημαντικό παιχνίδι στην ιστορία του Ολυμπιακού απέχει πλέον μόλις μερικές ώρες. Η ελληνική ομάδα υποδέχεται την Άστον Βίλα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά που ξεκίνησε στο «Νησί». Εκεί που «σόκαρε» τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, επικράτησε με 4-2 και έκανε το αποφασιστικότερο βήμα, προκειμένου να περάσει στον τελικό του Europa Conference League.

Από εκεί και πέρα, οι φίλοι της Άστον Βίλα γνωρίζουν πόσο δύσκολη είναι η αποστολή της ομάδας τους. Θα παίξουν σε μία «καυτή» έδρα, την στιγμή που δεν έχουν συνηθίζει να αγωνίζονται απέναντι σε ένα κοινό που «βράζει» επί αγγλικού εδάφους. Υπάρχουν φυσικά και οι τραυματισμοί, με τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, τον Γιούρι Τίλεμανς και τον Μόργκαν Ρότζερς να είναι αμφίβολοι.

Ωστόσο, ο κόσμος της Βίλα διέκρινε στα social media και σε ένα σάιτ φίλων που υπάρχει για την ομάδα του Ουνάι Έμερι, ποιο θα ήταν το χειρότερο σενάριο αποκλεισμού. Ποιο είναι αυτό; Να προηγηθεί η Άστον Βίλα με δύο γκολ, να πάει το παιχνίδι στην παράταση και να μην καταφέρει να προκριθεί στο φινάλε.

Και το… τεκμηριώνουν. Φοβούνται ιδιαίτερα για τα ζητήματα τραυματισμών, έχουν φυσικά στο μυαλό τους και την προ τελευταία αγωνιστική της Premier League, όπου συναντούν τη Λίβερπουλ. Συνεπώς, αν μπορούσαν να επιλέξουν ανάμεσα σε έναν «δραματικό» αποκλεισμό στον Πειραιά και σε ένα αποτέλεσμα που δεν τους συμφέρει στο 90άλεπτο, θα προτιμούσαν το… δεύτερο σενάριο!

Δημήτρης Μανάκος