«Αδερφέ κολύμπα προς τα πίσω, έχουμε δυο παιχνίδια»: Αντιδράσεις για τις διακοπές των παικτών της Λίβερπουλ! (pics)

Οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ εξασφάλισαν άδεια για λίγες μέρες ξεκούρασης πριν από το μεγάλο φινάλε της σεζόν και φυσικά αυτό προκάλεσε την έκπληξη και τις αντιδράσεις των οπαδών που είδαν τους παίκτες της ομάδας να ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη για να πάρουν τις ανάσες τους. 



«Αδερφέ κολύμπα προς τα πίσω, έχουμε δυο παιχνίδια»: Αντιδράσεις για τις διακοπές των παικτών της Λίβερπουλ! (pics)

Η Λίβερπουλ δημοσίευσε φωτογραφίες από τις διακοπές του Ιμπραΐμα Κονατέ που απολαμβάνει την πισίνα, τη θέα, τον ήλιο και καθαρίζει το μυαλό του, μόνο που αυτή η κίνηση γύρισε ως... μπούμερανγκ με τα σχόλια των οπαδών. 

Την ίδια στιγμή και ο Ντάργουιν Νούνιες βρίσκεται σε διακοπές με αγαπημένα του πρόσωπα, ώστε ν' αποφορτιστεί και να χαλαρώσει έπειτα και από την απόφαση που πήρε να σβήσει από τα social media όλες τις φωτογραφίες του με την κόκκινη φανέλα. 

«Αδερφέ, κολύμπα προς τα πίσω, έχουμε ακόμα δυο ματς να παίξουμε», «ο τύπος έφυγε ήδη για διακοπές πριν καν τελειώσει η σεζόν», «ο τύπος τα παράτησε ήδη», «αποφάσισε πως τελείσε ήδη η σεζόν», «τα έκαναν μαντάρα και έφυγαν για διακοπές», είναι μερικά από τα σχόλια που έχουν προκληθεί στα social media από τον κόσμο της Λίβερπουλ βλέποντας αυτές τις εικόνες. 

Η αλήθεια, πάντως, είναι πως αποφασίστηκε στην ομάδα να υπάρξουν λίγες μέρες χαλάρωσης για όλους, αφού μετά το 4-2 επί της Τότεναμ την περασμένη Κυριακή, το αμέσως επόμενο ματς είναι την προσεχή Δευτέρα στην έδρα της Άστον Βίλα... 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης