Έχουμε αποφάσεις; Ο Τεν Χαγκ μένει μέχρι τον τελικό και… φεύγει μετά από τη Γιουνάιτεντ – Τι συμβαίνει με τον Σάουθγκεϊτ;

Ελάχιστες φαίνεται πως είναι οι πιθανότητες παραμονής του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη νέα σεζόν, με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να... αρέσει στην INEOS!



Έχουμε αποφάσεις; Ο Τεν Χαγκ μένει μέχρι τον τελικό και… φεύγει μετά από τη Γιουνάιτεντ – Τι συμβαίνει με τον Σάουθγκεϊτ;

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και να μην έχει χάσει ακόμη το «τρένο» για τις ευρωπαϊκές θέσεις, όμως η θέση του Έρικ Τεν Χαγκ «τρίζει».

Τίποτα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δεδομένο ως προς τη νέα σεζόν και σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα, που έχουν κάνει αισίως την εμφάνισή τους, οι πιθανότητες «γέρνουν» προς την απόλυση του Ολλανδού προπονητή.

Η INEOS και ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ δεν θα ήθελαν να τον δουν να παραμένει στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο, πράγμα που δεν φαίνεται πως θα αλλάξει ακόμη και αν η ομάδα κερδίσει στο «Wembley» τη Μάντσεστερ Σίτι!

Τέλος, φαβορί για να τον διαδεχθεί παρουσιάζεται τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Σάουθγκεϊτ. Η επιλογή άλλωστε για τον επόμενο προπονητή στους «κόκκινους διαβόλους», δεν θα λάβει χώρα, αναλογικά με τους τίτλους που έχει κατακτήσει!

Δημήτρης Μανάκος