Ο Τιάγκο Σίλβα ξανά στη Φλουμινένσε, εκεί όπου ξεκίνησε το υπέροχο ταξίδι!

Έπειτα από 14 χρόνια αναρρίχησης μέχρι το κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο και έχοντας κατακτήσει 30 τρόπαια, ο Τιάγκο Σίλβα αποφάσισε το φετινό καλοκαίρι να επιστρέψει εκεί όπου ξεκίνησαν όλα! Στη Φλουμινένσε!  



Ο Τιάγκο Σίλβα ξανά στη Φλουμινένσε, εκεί όπου ξεκίνησε το υπέροχο ταξίδι!

Ο θρύλος της Τσέλσι, γιατί ως τέτοιος λογίζεται παρά το γεγονός πως βρέθηκε για μια 4ετία στους «μπλε», αλλά τους αγάπησε και τον αγάπησαν, συμφώνησε για τον επαναπατρισμό του.

Θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο και θα το κάνει σε μια ομάδα που τον οδηγεί το συναίσθημα κι όχι η λογική της επιστροφής στην πατρίδα και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η Φλουμινένσε ανακοίνωσε τη συμφωνία τους που θα ενεργοποιηθεί από το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου, μόλις ο Τιάγκο ολοκληρώσει και τις υποχρεώσεις του με την Τσέλσι, στην οποία έχει υποσχεθεί πως θα επιστρέψει στο μέλλον αναλαμβάνοντας κάποιο πόστο.

Στη «Φλου» αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής προτού ξεκινήσει το ταξίδι του στα γήπεδα του κόσμου. Επέστρεψε ξανά ως δανεικός το 2006 έπειτα από την κάκιστη εμπειρία που είχε στη Ρωσία με τη Ντινάμο Μόσχας και παρέμεινε εκεί με κανονική μεταγραφή πια, από το χειμώνα του 2007 έως εκείνον του 2009. 

Και τώρα, 15 χρόνια αργότερα, κάνει το μεγάλο του come-back! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης