Μία Γιουνάιτεντ σε κρίση: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για τον κόσμο της Γιουνάιτεντ, ο Έρικσεν ήταν… αφοπλιστικός!

Όσα είπαν ο Έρικ Τεν Χαγκ και ο Κρίστιαν Έρικσεν, μετά την «βαριά» ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Κρίσταλ Πάλας, με 4-0!



Μία Γιουνάιτεντ σε κρίση: Ο Τεν Χαγκ μίλησε για τον κόσμο της Γιουνάιτεντ, ο Έρικσεν ήταν… αφοπλιστικός!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο εξελίχθηκε η αναμέτρηση απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να ηττώνται με 4-0 και για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Premier League, και στα δύο παιχνίδια από τους «αετούς», σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Η εμφάνιση ήταν αποκαρδιωτική, ο Έρικ Τεν Χαγκ το γνώριζε και στις δηλώσεις του αποφάσισε να σταθεί στον κόσμο των «κόκκινων διαβόλων».

«Πρέπει να παλεύουμε, όπως παλεύουν και οι οπαδοί μας. Έχουμε τρομερά προβλήματα στην ανασταλτική μας λειτουργία, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Έχουμε τραυματισμούς, αλλά όλοι πρέπει να δώσουν κάτι παραπάνω. Θα συνεχίσω να παλεύω!», είπε αφοπλιστικά.

Από την πλευρά του, ο Κρίστιαν Έρικσεν ήταν ξεκάθαρος, σε σημείο που αρκετοί εκνευρίστηκαν μαζί του.

«Είχαμε απλώς μία ημέρα εκτός δουλειάς. Δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι. Έγινε ό,τι έγινε. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους τραυματισμούς. Σήμερα, δεν έπαιξε ρόλο το ποιοι παίξανε. Όλοι πρέπει να αποδίδουν καλύτερα!».

Και κάπως έτσι, η αγωνιστική κρίση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζεται…

Δημήτρης Μανάκος