Η αρχή του τέλους για Νούνιες - Λίβερπουλ; Η διαγραφή όλων των φωτογραφιών με τα κόκκινα και οι… απορίες! (pic)

Έσβησε όλες του τις φωτογραφίες με τη Λίβερπουλ, από τον Νοέμβριο του 2022 και έπειτα. Και προφανώς, οι φίλοι των «κόκκινων» αναρωτιούνται αν αυτή η απόφαση του Ντάργουιν Νούνιες, σημαίνει κάτι αναφορικά με το μέλλον του…



Η αρχή του τέλους για Νούνιες - Λίβερπουλ; Η διαγραφή όλων των φωτογραφιών με τα κόκκινα και οι… απορίες! (pic)

«Χαμός» επικρατεί τα τελευταία λεπτά στα social media φίλων της Λίβερπουλ, με μία αναζήτηση στο Twitter να αναδεικνύει τις απορίες των οπαδών των «κόκκινων», αναφορικά με το μέλλον του Ντάργουιν Νούνιες στον σύλλογο.

Ναι, χάνει ευκαιρίες, ναι, δεν βρίσκεται σε μία καλή αγωνιστική κατάσταση, ενώ την ίδια στιγμή αποχωρεί και ο Γιούργκεν Κλοπ από το «Άνφιλντ», ο οποίος αποτέλεσε και τον βασικότερο λόγο που ο Νούνιες μετέβη από την Πορτογαλία στο «Νησί».

Ωστόσο, πριν από μερικά λεπτά, ο Νούνιες πήρε μία απόφαση. Ποια ήταν αυτή; Να διαγράψει οποιαδήποτε φωτογραφία σχετίζεται με τη Λίβερπουλ και την κόκκινη φανέλα, την τελευταία διετία. Η πιο πρόσφατη που άφησε έγκειται στον Νοέμβριο του 2022, πράγμα που σημαίνει πως δεν υπάρχει ούτε μία του φωτογραφία από την τρέχουσα σεζόν στο προφίλ του!

Δημήτρης Μανάκος