Και πώς να το «παίξεις» Under 2,5; Το απόλυτο ρεκόρ γκολ πέρασε στο Λίβερπουλ – Τότεναμ!

Μπορεί να μην βρίσκονται στα καλύτερα… φεγγάρια τους, όμως Λίβερπουλ και Τότεναμ δεν μας απογοήτευσαν και βρήκαν ξανά τον τρόπο να μας χαρίσουν ένα απολαυστικό ματς με «βροχή» από γκολ!



Και πώς να το «παίξεις» Under 2,5; Το απόλυτο ρεκόρ γκολ πέρασε στο Λίβερπουλ – Τότεναμ!

Θυμίζοντας ξανά κάτι από την καλή Λίβερπουλ, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επέστρεψε στις νίκες απέναντι στην Τότεναμ για το ντέρμπι της 36ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι «Reds» ήταν καταιγιστικοί, βρέθηκαν να προηγούνται με 4-0 στο 59’, με την Τότεναμ απλά να παρακολουθεί προτού μειώσει για το τελικό 4-2 στο «Άνφιλντ».

Αναμφίβολα ένα «χορταστικό» παιχνίδι ανάμεσα σε ένα ζευγάρι που εξάλλου μας έχει… συνηθίσει σε πολλά γκολ. Για την ακρίβεια, πριν από τη σέντρα ήταν ένα από τρία πιο παραγωγικά στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Νούμερο ένα στη λίστα ήταν το Λίβερπουλ–Άρσεναλ (190 γκολ) και ακολουθούσε το Νιούκαστλ–Τότεναμ (186 γκολ).

Με τα έξι γκολ που σημειώθηκαν στο Άνφιλντ, το Λίβερπουλ–Τότεναμ είναι πλέον και… επίσημα το πιο παραγωγικό ζευγάρι στην ιστορία της Premier League, με συνολικά 191 γκολ!

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι δυο τους το τελευταίο διάστημα, προσέφεραν ξανά «πλούσιο» θέαμα και, για την ώρα, κατέχουν την κορυφή στη σχετική στατιστική κατηγορία.

Άρτεμις Κλεφτάκη

 

Πηγή: www.bnsports.gr